Opleiding Kindercoach – Thuisstudie aanbieder Laudius, NHA en NTI.

De opleiding kindercoach is te volgen bij thuisstudie aanbieder Laudius, NHA en NTI.

KindercoachNTI6 x 99,60Met docent

Cursus Thuisstudie aanbieder
Lesgeld Type
Kindercoach** NHA** € 459,-** Met docent**
Kindercoach* Laudius* € 319* Zelfstudie*
€ 379* Met docent*
€ 399* Met docent, Examen en Extra’s*
Kindercoach NTI 5 x € 99,60 Met docent
Kindercoach LOI 6 x € 87,- Met docent

Voor méér informatie klik je op de link van een aanbieder!

*Laudius… Wat een topaanbieding!!

Bij Laudius profiteer je in meerdere opzichten van een super aanbieding. Bij Laudius kun je kiezen om je studiemateriaal volledig digitaal of ook op papier te ontvangen. Het voordeel van digitaal is dat je kunt studeren waar en wanneer je maar wilt op je tablet, smartphone, computer, etc. Uiteraard kun je de cursus ook zelf printen.

Daarnaast ben je bij Laudius vrijwel altijd verzekerd van de laagste prijs. Niet alleen het lesgeld van de cursus is laag. Bij Laudius betaal je geen inschrijfgeld.

Bekijk zeker de mogelijkheden die het meest uitgebreide pakket omvat. Voor een in verhouding klein extra bedrag kun je bij de meeste cursussen:

  • Hulp van een docent krijgen
  • Een examen afleggen
  • Toegang tot de E-bibliotheek (100 extra e-books over diverse onderwerpen)
  • Makkelijk en snel geluidsbestanden van je opleiding maken zodat je de cursus kunt beluisteren d.m.v. readspeaker.

Wat ons betreft zijn er nog maar weinig redenen om een Laudius cursus niet te proberen. De investering is t.o.v. andere aanbieders laag en de kwaliteit is goed. Ben je niet tevreden? Geen probleem, je hebt je cursus 30 dagen op proef en kunt hem dus snel weer retourneren.

** NHA – Schrijf je in en ontvang een 9″ tablet + toetsenbord cadeau!

Als je kiest voor een cursus van NHA dan ontvang je naast een uitstekende cursus ook nog eens een 9 ” tablet + toetsenbord cadeau! De cursus heb je 15 dagen op proef. Niet geslaagd? Dan krijg je je lesgeld terug!

Praat mee over deze thuisstudie

Heb je een vraag over deze cursus? Of heb je de cursus gevolgd en wil je je ervaring delen? Wij horen het heel graag. Praat met ons mee en geef hieronder je reactie!

Als kindercoach help je kinderen te motiveren en te inspireren zodat zij het maximale uit hun jonge leven kunnen halen. Maar, welke kennis heb je daar nu voor nodig om als zelfstandig kindercoach op te treden?

In de cursus leer je alles over pedagogiek. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan psychologische stromingen. In welke fase van zijn ontwikkeling zit een kind op sociaal, lichamelijk, emotioneel en moreel vlak? Die kennis is cruciaal bij het uitstippelen van het pad dat het kind gaat doorlopen.

Hoe kun je een kind het beste coachen? Dit leer je in het onderdeel dat dieper in gaat op communicatie en gesprekstechnieken. Uiteraard wordt er ook ingegaan op stoornissen die bij kinderen op kunnen treden zoals ADHD, ontwikkelingsachterstanden of pesten.

Als laatste wordt er ook informatie aangeboden voor het starten van een eigen praktijk als kindercoach.

Naar kindercoach van Laudius >
Naar kindercoach van NTI >
Naar kindercoach van NHA >